Share
Get widget

Liked

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Οι καλύτερες προσφορές της περιόδου!!!Ποιος δε λατρεύει το φαγητό; Αλήθεια τώρα, ποιος δε το λατρεύει; Αν δε το λατρεύεις, καλό θα’ταν να φύγεις απ’το site μου. Τώρα, ποιος δε λατρεύει καλό φαγητό… σε απίστευτες τιμές;;; Κανείς φυσικά! Γι’αυτό έφτιαξα μία μικρή λιστούλα με τις καλύτερες προσφορές της περιόδου, για να τρώτε ωραία, αλλά και οικονομικά. 
1.    La Pasteria
(Αν δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, μπορείτε εύκολα να μάθετε εδώ)
1.       Φοιτητικό μενού
Μην ντρέπεστε. Αν είστε φοιτητές, ζητήστε το ειδικό μενού (το οποίο αναγράφεται παρεμπιπτόντως σε παλιό βιβλίο σχολής) και εκμεταλλευτείτε την προσφορά! Αν δεν το ζητήσετε, παρεμπιπτόντως δε θα σας το προσφέρουν, είναι ύπουλοι..!
Carbonara
Περιλαμβάνει:  
 • Pasta, μακαρονάδα της επιλογής σας από 5 συγκεκριμένες.
 • Αναψυκτικό 250ml
 • Επιλογή ανάμεσα σε: 1. Σαλάτα ή 2. Επιδόρπιο, πάλι από συγκεκριμένες επιλογές.

2.    2.     Μενού μειωμένων τιμών
α) Των 12€, περιλαμβάνει τα ίδια με το φοιτητικό (δες παραπάνω), αλλά με άλλες επιλογές στην κάθε κατηγορία + αντί για μακαρονάδα, μπορείτε να επιλέξετε και πίτσα.
β) Στο site δεν τα γράφει, αλλά υπάρχουν κανονικά και άλλα μενού μειωμένων τιμών, πχ 14€, 16€, το καθένα με άλλες επιλογές. Διαφέρουν απ'το φοιτητικό και το μενού των 12€ ως προς το ότι προσφέρουν και καφέ (espresso) μετά το φαγητό, μαζί με τα γλυκό, μακαρονάδα και σαλάτα.

Για τις ακριβείς επιλογές επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους: www.lapasteria.gr

2.    Pizza Hut
Τρεις κατηγορίες προσφορών: Online παραγγελία, Παραγγελία δια τηλεφώνου και Παραλαβή από το μαγαζί.
Online παραγγελία (www.pizzahut.gr):
Δεν είναι δικό μου χέρι αυτό!!!
 • Με κάθε XL pizza άλλη μία XL pizza, ίσης ή μικρότερης αξίας στη μισή τιμή και δώρο 1,5lt CocaCola.
 • 10+10 Wing Street = 11,99€.
 • 2 Μεσαίες + 1,5lt Coca – Cola = 17,50€.
 • 1 μεσαία pizza & 10 κομμάτια Wing Street & 2 Coca-Cola 500ml = 16,30€.
 • Οικογενειακή pizza + Σαλάτα + 1,5lt Coca – Cola = 18,50€ (+2,20€ για κάθε Philadelphia & Cheesy Crust, +2,70€ για Cheesy Bites).
 • Κάθε οικογενειακή pizza = 9,99€.
 • Κάθε οικογενειακή pizza με γεμιστή ζύμη = 12,99€.
 •  Στις 3 πίτσες, παίρνεις την μικροτερής αξίας δωρεάν.
Παραγγελία δια τηλεφώνου (για delivery στο σπίτι)
 • Στις 2 πίτσες, η 2η στη μισή τιμή.
 • Στις 3 πίτσες, η μικρότερης αξίας δωρεάν.
 • Για κάθε πίτσα (σε full τιμή, όχι από τις 2 παραπάνω προσφορές) παίρνεις 10 κομμάτια Wing Street με 0,50€ το κομμάτι (κοινώς 5€).
 •   Υπάρχουν επίσης κουπόνια στον κάθε κατάλογο που σας φέρνουν για την επόμενη παραγγελία σας.
 • 2 for 1 παρέα με τα Village Cinemas και την Cosmote: Κάθε Τετάρτη, η Cosmote και τα Village προσφέρουν 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός (Προσοχή! Χρέωση 1€ ανά SMS, οπότε συνεννοηθείτε ποιος θα στέλνει κάθε φορά το μήνυμα!). Μαζί με τα εισιτήρια παίρνετε δώρο κι έναν κωδικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε στα Fridays τη Δευτέρα ή Τρίτη της επόμενης ή μεθεπόμενης βδομάδας, για 2 πιάτα στην τιμή του 1, είτε για Delivery Pizza Hut, κάποια καθημερινή για τις επόμενες 2 βδομάδες, για 2 πίτσες στην τιμή της 1! Επίσης προσφέρει εισιτήριο θεάτρου σε συγκεκριμένα θέατρα πλέον (μεταξύ μας τώρα, το’χουν ξεχειλώσει λίγο ή είναι η ιδέα μου;; Τέσπα, όχι ότι παραπονιέμαι! ;) )

Παραλαβή από το κατάστημα
·         Για κάθε πίτσα, παίρνεις μία δεύτερη (ίσης ή μικρότερης αξίας) με 2€

3.    Πίτα Παππού
Εικόνα από τον κατάλογο
·         8 σουβλάκια (καλαμάκια) χοιρινό ή 8 κεμπάπ (καλαμάκια)  + 1 μερίδα πατάτες  + 1 πίτα μεγάλη κομμένη = 16,10  9,90 €
·         Μακαρονάδα (3 ατόμων) με σάλτσα + 3 μπιφτέκια μοσχαρίσια + 3 σουβλάκια (καλαμάκια) χοιρινό ή 3 κεμπάπ (καλαμάκια) + 1 σαλάτα λαχανικών ή 1 coca cola 1,5 lt  =  22.20 13,50 €
·         1 πίτα μεγάλη τυλιχτή  + 1 χάμπουργκερ απλό  + 1 μερίδα πατάτες  + 1 coca cola 500 ml 13.50  9,90 €


4.    T.G.I. Friday’s
Ισχύει για τα καταστήματα Αθήνας:
Bacon, mushroom cheeseburger
 • Choose 2 menu:  Δευτέρα – Πέμπτη: Φτιάχνεις το δικό σου γεύμα με δύο πιάτα της επιλογής σου από το σχετικό μενού, για 12,90€.
 • 2 for 1 παρέα με τα Village Cinemas και την Cosmote: Κάθε Τετάρτη, η Cosmote και τα Village προσφέρουν 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός (Προσοχή! Χρέωση 1€ ανά SMS, οπότε συνεννοηθείτε ποιος θα στέλνει κάθε φορά το μήνυμα!). Μαζί με τα εισιτήρια παίρνετε δώρο κι έναν κωδικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε στα Fridays τη Δευτέρα ή Τρίτη της επόμενης ή μεθεπόμενης βδομάδας, για 2 πιάτα στην τιμή του 1, είτε για Delivery Pizza Hut, κάποια καθημερινή για τις επόμενες 2 βδομάδες, για 2 πίτσες στην τιμή της 1! (μεταξύ μας τώρα, το’χουν ξεχειλώσει λίγο ή είναι η ιδέα μου;; Τέσπα, όχι ότι παραπονιέμαι! ;) )
 • Κάθε Παρασκευή προσφέρεται ένα διαφορετικό κοκτέιλ για 5€ (αντί για 9-11€ δηλαδή). Ρωτήστε για το cocktail της ημέρας λοιπόν.
 • Παλιά (και έως πολύ πρόσφατα) είχε καθιερωθεί το Fridays After Office Happy Hour, τουτέστιν τις καθημερινές 17.00-20.00 έπινες ό,τι ήθελες και πλήρωνες σε μειωμένες τιμές τόσο τα ποτά, όσο και τα ορεκτικά. Πλέον δεν τη βρίσκω αυτή τη προσφορά, οπότε επιφυλάσσομαι… Όποιος θέλει και ξέρει για την κατάργησή της ή μη, ας ενημερώσει παρακαλώ στα comments! :)
5.    Chocolat Royal Café
Τα Chocolat Café αναλόγως την εποχή έχουν διάφορες προσφορές για συνδυασμό γλυκού – καφέ. Βέβαια είναι ούτως ή άλλως λίιιιγο τσιμπημένα τα γλυκά τους, οπότε καλά κάνουν! 

6.    Πίτα Παν

Εικόνα από το lifo.gr
 • Φοιτητικό: α) Φοιτητικό Πίτα Παν Mega: 1 Κολόμβος επιλογής και μια μερίδα πατάτες. 5,90€.
  β) Φοιτητικό Παραδοσιακό: 2 παραδοσιακές πίτες επιλογής και μια μερίδα πατάτες και ένα αναψυκτικό ποτήρι ή can 330ml. 7,30€.
  γ) Φοιτητικό Γιαουρτλού: 1 μερίδα γιαουρτλού και ένα αναψυκτικό ποτήρι ή can 330ml. 7,90€.

 • Προσφέρουν επίσης και μία κάρτα πίτα παν Gold, με την οποία 
« α) ισχύει εκπτωτικός τιμοκαταλόγος που προσφέρει έκπτωση 3% σε όλες τις τιμές καταλόγου Πίτα Παν,
β)  κάθε ευρώ της απόδειξής του κατόχου αντιστοιχεί σε 1 (έναν) πόντο στην κάρτα,
γ)  σε κάποια επιλεγμένα προϊόντα, βάσει ενημέρωσης που γίνεται μέσα από καταστήματα και στο www.pitapan.gr, οι πόντοι μετριούνται διπλοί. Δηλαδή 1 ευρώ αντιστοιχεί σε 2 (δύο) πόντους στην κάρτα.
δ)  Στα combo/γεύματα η τιμή δεν έχει περαιτέρω έκπτωση (το 3% δηλαδή) από την ήδη υπολογισμένη στο combo/γεύμα αλλά δίνει στον κάτοχο της κάρτας 1 (έναν) πόντο επιπλέον για την επιλογή του combo/γεύματος.
ε)  Όταν συμπληρωθούν 50 πόντοι στην κάρτα ο κάτοχος ενημερώνεται και κερδίζει 2 ευρώ στην επόμενη απόδειξη/αγορά του. Οι 50 αυτοί πόντοι αφαιρούνται από το σύνολο των πόντων και συνεχίζεται η συλλογή.»
7.    Goody’s
Έχουν τα λεγόμενα Good Deals: Πίτα της Goody’s, Double bacon cheese, Golden, Green ή ανατολίτικο σάντουιτς, σε τιμές που ξεκινούν από τα 3,8 ευρώ. Δείτε και το για πιο συγκεκριμένους συνδυασμούς (www.goodysnet.com)
8.    Everest
Everest Πρωινό: Συνδύασε α) Nescafe Κανονικό, Espresso Caldo (μονό) ή Freddo Κανονικό με β) Παραδοσιακή τυρόπιτα, Donut πραλίνα, Donut κρέμα, Λουκουμά με ζάχαρη ή μπουγάτσα, με 2 €.  Ε! Και μόνο ένα απτο α και β έτσι;;
Hot & Sour Soup

9.    Nama
(αν δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, δείτε εδώ)
Κυριακάτικος Μπουφές (12.00-16.30), all you can eat, με 24 €.


  
10.    PizzaFan
Εντάξει, παραέχουν και αυτοί πολλές προσφορές, πού να τις γράφω όλες… Επισκεφτείτε το site τους, http://www.pizzafan.gr/.
Και φυσικά μην ξεχνάτε τα dedicated site προσφορών (δες www.groupon.gr κτλ.), που προσφέρουν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες! Πχ την περασμένη άνοιξη πέτυχα προσφορά για Golden Phoenix με 9 € το άτομο μόνο!!! (Κανονικά μιλάμε για κάνα 30άρι το άτομο, έτσι; Για να συνεννοούμαστε..)
Αυτά για την ώρα, αλλά θα προσθέσω σύντομα και άλλα, οπότε μείνετε συντονισμένοι! Αν έχει κανείς κάτι να προσθέσει, παρακαλώ στείλτε μου email ή σχολιάστε από κάτω! ;)

Καλές γιορτές σε όλους και Καλή Πρωτοχρονιά για αύριο! :***

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My pics from FoodSpotting.com

Favorites Facebook Twitter Delicious Digg

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | JCpenney Printable Coupons
Twitter Bird Gadget